SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
United Fighters
Trelleborgs största kampsportscenter
Kickboxning

Ahmad – Fortsätter sin resa mot att bli världens bästa fighter
2022-10-18 17:34

Som ni alla vet så har vi en talangfull fighter som tidigare i år blev antagen till landslaget. Ahmad har tränat med oss i nästa fem år och har kämpat hårt för att ta sig mot sitt mål, att bli världsmästare i Kickboxning.

 

Nu har han kommit än närmre sitt mål, bara 18 år gammal, och vi har kämpat med träningen för att han ska bli redo inför EM i november. På denna resa har Ahmad och jag gemensamt också kommit fram till att han behöver andra utmaningar för att fortsätta utvecklas och en träning som fortsätter bygga på hans fantastiska potential.

 

Tillsammans har vi valt att leta efter en klubb där Ahmad kan få rätt förutsättningar att utvecklas. I denna process har Ahmad hittat en bra matchning med Skurup Kick & Boxningsklubb. Vi har haft en bra dialog med Skurup och Ahmad har beslutat sig för att börja träna där. Jag är övertygad om att det kommer bir riktigt bra för Ahmad att börja i denna mycket framgångsrika klubb.

 

Björn Ljungdahl på Skurup Kick & Boxningsklubb hälsar Ahmad välkommen och ser, med både stolthet samt ödmjukhet, fram emot att fortsätta bygga på den grunden som Kickboxing Trelleborg (United Fighters) skapat med Ahmad.

 

Jag är otroligt stolt över Ahmad, han har en fantastisk resa framför sig och jag är tacksam för allt jag fått lära mig på resan tillsammans med en så grym fighter.

 

Jag, och alla med mig på United Fighters, önskar dig all lycka till dig Ahmad. Du är alltid välkommen att hänga på vår matta.

 

Ola Söderlin

Huvudinstruktör - Kickboxing


Nyhetsarkiv
Barn pass 2/112019-11-02 20:08
Då kör vi igång2019-01-06 21:19
Tävlingsdags 2018-03-16 20:46
Ny tränare2017-11-26 21:40