Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
United Fighters
Trelleborgs största kampsportscenter

Välkommen!

Välkommen Till United Fighters IF!


United Fighters 

Maskingatan 27

231 66 Trelleborg

Träning för alla åldrar , Självförsvar , Sport & Motion 

 

Vi har en modern Dojo ( träningslokal) med tillgång till egna omklädningsrum och dusch.

Egen ingång ( vi finns bakom Willys)  ) Parkeringsplatser och cykelställ i anslutning.

 

Välkomna !

 

 

  

Projekt städa Trelleborg 7/6
2020-05-29 11:24
Hej,
Söndagen 7/6 ska medlemmar i ungdomsrådet fortsätta sitt "Städa Trelleborg" projekt.

Vi samlas 12:00 på Uniteds parkering för att sedan ta oss till Dalabadet. Vill man kan man ta sig direkt till Dalabadet, var vi samlas på gräsplanen vid parkeringen.

Självklart vill vi att så många som möjligt hjälper till och därför är man hjärtligt välkommen att komma och plocka skräp på Dala. Tänken är att vi samlar skräp i säckar som vi sedan slänger på tippen eller klubbens kontainer. Allt beror på vad klockan blir. Ha gärna med handskar så att ni inte tar med bara händerna när skräp plockas.

Fika paus kommer självklart äga rum.

Meddela gärna om ni kan hjälpa till eller ej på min mail annellisaa@gmail.com
Jag hoppas att vi ses 7/6 kl 12 på United eller ca 12:15 på Dalabadet.

Ha en fin helg /Anneli United fighters
2020-05-25 11:12

Hej,

Som ni kanske vet så har kickboxningen sedan den 25 mars flyttat sin träning utomhus. Vi använder oss då av den södra delen parkeringsplatsen och hade uppskattat om det kunde vara bilfritt den tiden då vi tränar.

Om du besöker klubben med bil på måndagar (18.30), onsdagar (18.30) och lördagar (11.00) så ber vi er att parkera bakom samt precis intill byggnaden.

Bifogat är en bild på de områden vi tänker att parkering hade varit bäst.

Tack för hjälpen!

Hälsar,

Ola 


Uppdatering kring Covid -19
2020-04-07 13:45
Då vi tyvärr inte ser någon förbättring i läget rörande det utbrott av Corona virus som råder så har vi i styrelsen valt att förlänga uppehållet i träningarna tills vidare.

Vi håller oss ständigt uppdaterade över läget och kommer så fort som möjligheten finns att starta upp igen. Vi ser även över möjligheterna med att förlänga terminen och hålla träningar i sommar.
Detta  är information som vi återkommer med.

Under tiden så försöker vi med att ställa om till utomhus verksamheter så titta in på schemat så informerar vi om vilka möjligheter som finns.
Det finns redan ett antal pass som är ute så in och kolla!

Mvh
//Styrelsen 
Tyngdlyftningen är stängd pga Corvid-19
2020-03-18 11:43
Vi måste tyvärr stänga ner tynglyftningsträningen pga att de för många som kommer och tränar. Smittspridningsrisken är därmed mycket förhöjd. Detta gäller från och med idag 18/3.

 Mvh Styrelsen
Covid - 19 (Corona virus)
2020-03-11 18:01

Vi på United Fighters följer de rekommendationer som riksidrotts förbundet utfärdar när det gäller Covid - 19. Se dessa nedan. 

Folkhälsomyndigheten har en samlingssida på myndighetens webbplats med aktuell information om coronaviruset och sjukdomen covid-19. Där finns de senaste uppdateringarna om smittspridning, riskbedömning, resor med mera.

  • Vad gäller resor är rekommendationen att följa Utrikesdepartementets (UD) reseinformation land för land. De länder/områden som UD formellt avråder människor att resa till är för närvarande Kina, Iran, delar av Sydkorea och de norra delarna av Italien.
  • Vad gäller riskbedömning och allmänna råd är rekommendationen för samtliga att följa Folkhälsomyndighetens uppdateringar. För närvarande rekommenderar myndigheten att personer som vistats i områden och fått symtom som feber, hosta och andingssvårigheter inom 14 dagar efter hemskomst ska erbjudas test för covid-19. Områdena är: österrikiska Tyrolen, norra Italien, Kina, Iran och delar av Sydkorea.
  • Vad gäller evenemang så har media rapporterat om tävlingar och liknande som ställts in. Folkhälsomyndighetens råd är att om man väntar sig många besökare från länder med smittspridning så ska man vara noggrann med information, kunna tvätta händerna och ha kontakt med lokal sjukvård. Men inställda evenemang betyder inte att smittspridningen ökat i Sverige.
  • Vad gäller symtom och misstänkt smitta så ska man kontakta 1177 Vårdguiden via telefon och berätta om sina symtom och var man varit. Besök inte någon vårdinrättning – kontakta alltid 1177 Vårdguiden först.
Minska risken för smitta
  • En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
  • Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.

Källa: Folkhälsomyndigheten

Nyheter från våra grupper