Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
United Fighters
Trelleborgs största kampsportscenter

Välkommen!

Välkommen Till United Fighters IF!


United Fighters 

Maskingatan 27

231 66 Trelleborg

Träning för alla åldrar , Självförsvar , Sport & Motion 

 

Vi har en modern Dojo ( träningslokal) med tillgång till egna omklädningsrum och dusch.

Egen ingång ( vi finns bakom Willys)  ) Parkeringsplatser och cykelställ i anslutning.

 

Välkomna !

 

 

  

Uppdaterad info om Covid -19
2020-03-24 11:39
Uppdaterad information!!

Då vi tyvärr inte ser någon förbättring i läget rörande det utbrott av Corona virus som råder så har vi i styrelsen valt att förlänga uppehållet i träningarna fram till och med måndagen den 13/4.

Styrelsen United Fighters
2020-03-24.
Tyngdlyftningen är stängd pga Corvid-19
2020-03-18 11:43
Vi måste tyvärr stänga ner tynglyftningsträningen pga att de för många som kommer och tränar. Smittspridningsrisken är därmed mycket förhöjd. Detta gäller från och med idag 18/3.

 Mvh Styrelsen
Covid - 19 (Corona virus)
2020-03-11 18:01

Vi på United Fighters följer de rekommendationer som riksidrotts förbundet utfärdar när det gäller Covid - 19. Se dessa nedan. 

Folkhälsomyndigheten har en samlingssida på myndighetens webbplats med aktuell information om coronaviruset och sjukdomen covid-19. Där finns de senaste uppdateringarna om smittspridning, riskbedömning, resor med mera.

  • Vad gäller resor är rekommendationen att följa Utrikesdepartementets (UD) reseinformation land för land. De länder/områden som UD formellt avråder människor att resa till är för närvarande Kina, Iran, delar av Sydkorea och de norra delarna av Italien.
  • Vad gäller riskbedömning och allmänna råd är rekommendationen för samtliga att följa Folkhälsomyndighetens uppdateringar. För närvarande rekommenderar myndigheten att personer som vistats i områden och fått symtom som feber, hosta och andingssvårigheter inom 14 dagar efter hemskomst ska erbjudas test för covid-19. Områdena är: österrikiska Tyrolen, norra Italien, Kina, Iran och delar av Sydkorea.
  • Vad gäller evenemang så har media rapporterat om tävlingar och liknande som ställts in. Folkhälsomyndighetens råd är att om man väntar sig många besökare från länder med smittspridning så ska man vara noggrann med information, kunna tvätta händerna och ha kontakt med lokal sjukvård. Men inställda evenemang betyder inte att smittspridningen ökat i Sverige.
  • Vad gäller symtom och misstänkt smitta så ska man kontakta 1177 Vårdguiden via telefon och berätta om sina symtom och var man varit. Besök inte någon vårdinrättning – kontakta alltid 1177 Vårdguiden först.
Minska risken för smitta
  • En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
  • Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.

Källa: Folkhälsomyndigheten

Kickboxing
Kickboxing- Intag nybörjare VT 2020
2020-03-04 08:17, Kickboxing
Gällande vårterminen 2020.
Vi har nu stängt intaget för nybörjare till ordinarie passen.

Är du nybörjare och vill prova så är du välkommen att komma på lördagar kl 10-11. 

Har du tidigare erfarenhet av liknande kampform så är du välkommen att kontakta huvudinstruktören. 

Årsmöte 29/3 Kl 10:30
2020-02-22 16:45
 
Nyheter från våra grupper