Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
United Fighters
Trelleborgs största kampsportscenter
Kickboxning

Nu kör vi!! Terminsstart 17e augusti!!
2020-08-11 14:04

Hej vänner! 

 

Som ni kanske redan vet så kör vi igång terminen på måndag, den 17e Augusti. Vi är supertaggade och ser verkligen fram emot att komma igång än mer med träningen. 

 

När vi startar terminen så kommer vi att köra inomhus och utomhus på den nya ytan när väder tillåter (inga skor behövs). Vi återgår även till ordinarie träningstider, läs mer här

 

Tänk på att det är fortfarande viktigt att bara komma till träningen när man känner sig frisk, helst någon vecka efter det att man känner sig frisk för att vara på den säkra sidan. 

 

Under sommaren har vi kört ett anpassat upplägg när man ska gå in på klubben och vi tänker fortsätta med et ett tag till. 

Det innebär att vi öppnar dörrarna 15 minuter innan passet börjar. Sen släpper vi in er en åt gången, man går in och spritar sina händer och sedan ut på den röda mattan med sin väska/utrustning.

 

När vi ställer upp så går man upp på mattan och tar med sin personliga utrustning (handskar, benskydd, tandskydd etc.) samt vattenflaska. Från och med denna termin kommer vi inte att låna ut handskar längre, det kommer att finnas för de som vill prova på men sen måste man skaffa egna handskar

 

När passet har börjat så kommer vi inte att släppa in fler på mattan, om man vet med sig att man blir sen så kontaktar man instruktörerna i god tid via Messenger eller liknande, så kan vi göra undantag. 

 

Under träning så behåller varje par samma träningsutrustning (mittsar mm) under hela passet samt torkar av dess innan de återlämnas efter passet. 

 

Med dessa formaliteter avklarade så vill jag bara skriva att vi har haft en tuff tid bakom oss och vi har fortfarande en utmanande tid framför oss. 

Men vi ska inte ge oss, utan vi anpassar oss och gör allt vi kan för att kunna fortsätta träna tillsammans. Jag ser verkligen fram emot att träffa er igen och förhoppningsvis få lära känna nya medlemmar under terminens gång. 

 

Vi ses på mattan!! 

 

Hälsar,

 

Ola och teamet


Nyhetsarkiv
Barn pass 2/112019-11-02 20:08
Då kör vi igång2019-01-06 21:19
Tävlingsdags 2018-03-16 20:46
Ny tränare2017-11-26 21:40